11/29/2010

Dzesika Alba tetovaze

Dzesika Alba (Jessica Marie Alba) širom sveta poznata po svojim ulogama u "crnim andjelima" ("Dark Angel")i fantastičnoj četvorki ("Fantastic Four") ima nekoliko tetovaza koje su veoma diskretno smeštene na njenom telu i veoma se lako mogu prekriti odećom.
Dzesika Alba tetovaza na ledjima
dzesika alba
Dzesika Alba je jedna od najtalentovanijih i najlepših holivudskih glumica.Slike tetovaza koje je uradila Dzesika Alba pojavile su se u mnogim modnim i časopisima i tabloidima ali za njene obožavaoce je i dalje tajna šta njene tetovaže znače.
Dzesika Alba
dzesika alba
Dvadesetsedmogodišnja Džesika Alba ima na zglobu istetoviranu sanskritsku reč "Padma" što znači "lotos cvijet" i predstavlja hinduistički simbol za duhovnu evoluciju ,preobražaj i duhovno uzdizanje.
dzesika alba
Mnoge žene vole male diskretne tetovaze a Dzesika Alba i njene tetovaze su bas primer kako tetovaze mogu biti postavljene i rasporedjene na telu a da nebudu previse "napadne".Dyesika Alba na vratu ima istetoviranu bubamaru i daisy cvet a prema pričama paparaca na tetoviranje je išla zajedno sa svojom majkom i tetkom.Dzesika Alba je pokazala sa tetovazama na svom prelepom telu da tetovaze možće nositi svako a ne samo mornari,robijaši i zli momci.
Dzesika Alba tetovaze na vratu
dzesika alba
Što je najimpresivnije Dzesika Alba ima tako dobro rasporedjene tetovaze da se vide samo kad nosi odredjenu odeću na primer njena tetovaza luka na ledjima se vidi samo kad nosi farmerke dok kad obuce elegantnu haljinu nijedna od tetovaza nije vidljiva.
dzesika alba


Adrijana Lima tetovaze
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...